foto: affinitypicture / BACKGRID/ Vida Press
FOTO: Džastin Bīber, ka nepazaudē bikses!
Kanādiešu dziedātāja Džastina Bībera jaunākais stils.
Slavenības
2024. gada 24. aprīlis, 18:30

FOTO: Džastin Bīber, ka nepazaudē bikses!

Izklaides nodaļa

Jauns.lv

Kanādiešu dziedātājs Džastins Bībers nesen uz suši restorānu devies ļoti ērmotā paskatā. Viņš bija uzvilcis divas treniņbikses, virsējām ļaujot noslīdēt tik zemu, ka pēc dažiem soļiem varētu atrasties jau pie potītēm un nogāzt popzvaigzni uz mutes. Šim divu treniņbikšu stilam popzvaigzne pieskaņojis milzīgas čības nepilnu 2500 dolāru vērtībā!

Džastins Bībers iziešanai sabiedrībā bija izvēlējies ļoti netipiskus apavus – modes nama “Louis Vuitton” liela apjoma čības, kas mūziķim izmaksājušas 2470 ASV dolārus. Ja čības ir tik dārgas, tad nav brīnums, ka viņš velk tās visur, kur iegribas! Superdārgās čības Džastins uzvilcis, kad Rietumholivudā devās uz restorānu “Sushi Park” kopā ar kādu no draugiem.

Džastins Bībers uz restorānu dodas divās treniņbiksēs un “Louis Vuitton” čībās

gallery icon

Mīkstās čības ar pēdas nospiedumu atdarinošu zoli zīmolam “Louis Vuitton” dizainējis mūziķis Farels Viljams, un tās iekļautas 2024. gada pavasara/vasaras kolekcijā vīriešiem. Šos siltos un ērtos apavus aizvien iespējams iegādāties zīmola mājaslapā. Tiem pieejamas četras krāsu variācijas – bēša (kā Bīberam), brūna, gaiši zaļa un melna. Interesanti, ka šokolādes brūnās un melnās “Louis Vuitton” čības jau ir izpirktas un nav pasūtāmas. Pirmo reizi “Louis Vuitton” šo sadarbības projektu prezentēja Parīzes modes nedēļas skatē.

Saviem pūkainajiem apaviem 30 gadus vecais hita “Baby” izpildītājs bija pieskaņojis ne tikai vienas, bet pat divas sporta bikses. Zīmola “Balenciaga” treniņbikses (1490 ASV dolāru) viņš bija uzvilcis vienas virs otrām, virsējām atstājot pusuzvilktas tikai nedaudz virs ceļgaliem. Savu koptēlu viņš papildinājis ar bēšu sporta jaku ar kapuci un beisbola cepuri. Kādā ceļa posmā uz restorānu, viņam bija arī virsjaka ar rāvējslēdzēju. Džastina draugs bija ģērbies daudz ierastāk – brīva piegriezuma biksēs ar kabatām uz ceļgaliem, pelēkā hudijā un baltos apavos.