Slavenības
2024. gada 3. maijs, 06:24

Puskailā Irina Šaika parāda savu ideālo ķermeni jaunākajā fotosesijā

Izklaides nodaļa

Jauns.lv

Krievu izcelsmes modele Irina Šeika nesen piedalījusies modes nama “Marc Jacobs” jaunākajā reklāmas kampaņā, kas veltīta amerikāņu zīmola 40. pastāvēšanas gadadienai.

Fotogrāfes Karīnas Bekofas fotogrāfijās krievu supermodele demonstrējusi jaunu ikonisko augstas platformas puszābaku “Kiki” variāciju. Šie botiljoni savu triumfu piedzīvoja modes nama “Marc Jacobs” skatē 2016. gadā. Jaunā apavu līnija, kas izgatavota neona krāsās, tapusi kopā ar stilistu Alistēru Makkimu. Fotogrāfijās Irina iemūžināta vienkāršā baltā T kreklā, ietinusies dvielī, kā arī puskaila.  

Irina Šaika šobrīd ir sava dvēseļu radinieka meklējumos un jaunā fotosesijai varētu piesaistīt sapņu vīrieša uzmanību, pajokojis izdevums “The Sun”. Aizvadītā gada vasarā modelei bija romāns ar amerikāņu NFL zvaigzni Tomu Breidiju (46), kas pēc paziņu teiktā iziris šā gada sākumā. Savukārt pirms kāda laika runāja, ka Holivudas aktieris Toms Krūzs (61) varētu būt viņas potenciālo pielūdzēju skaitā. “Viņai ir nepieciešams ‘slavens, izskatīgs un naudīgs’ vīrietis,” izteicies kāds vārdā nenosaukts informācijas avots. “Cik tādu ir? Pieci, desmit?” Atgādināsim, ka iepriekš Irinu vienoja romantiskas attiecības ar aktieri Bredliju Kūperu (49). Šajā savienībā pasaulē nākusi pāra kopīgā meita Lea (7). Savukārt pirms iepazīšanās ar Bredliju, Irinai bija piecus gadus ilgs romāns ar portugāļu futbolistu Krištianu Ronaldu (39).