Seksīgā Liene Ušakova

Seksīgā Liene Ušakova.

gallery icon
Slavenības
2024. gada 3. maijs, 12:35

"Man ir savi skaistuma standarti!” Lienes Ušakovas nākamais solis uz pilnību - veikt intīmās zonas plastiku

Juris Vaidakovs

Žurnāls "Kas Jauns"

“Manī viss ir skaists!” par sevi saka šovbiznesa zvaigzne Liene Ušakova, kas nesen šokēja sabiedrību, kanāla "STV Pirmā!" šovā "Slavenības. Bez filtra" TV kameru priekšā rādot un stāstot par iecerēto intīmās zonas plastisko operāciju.

Liene Ušakova (toreiz vēl Brikouska) pašmāju šovbiznesā ienāca 2011. gadā, kad bija muzikālā talantu šova "O!kartes skatuve" pirmās sezonas dalībniece. Viņa šovā startēja ar pseidonīmu Lee, un, tā kā izcēlās ar savu seksapīlo uzvedību, visai ātri tika iesaukta par Seksīgo Lee. Kopš tā laika Liene ik pa laikam darbojusies mūzikas lauciņā, laidusi klajā pa kādai dziesmai, strādājusi radio, vadījusi dažādus pasākumus, bijusi pat konferansjē boksa mačos, bet tagad ir dīdžejs Rīgas naktsklubos.

Kas tad sunim asti cels, ja ne pats?

Taču visvairāk Liene izcēlusies ar sava ķermeņa uzlabojumiem, viņa regulāri mainījusi savu ārieni – te pieaudzējot matus, te palielinot lūpas... Pirmā plastiskā operācija viņai bija krūšu augumentācija jeb palielināšana, to Liene veica pirms desmit gadiem – pēc bērna piedzimšanas. “Ko esmu darījusi ar sevi? Tas kaut kā dīvaini skan. Es vienkārši sevi kopju – uzturu formā kā ar sporta, tā kosmetologu un plastikas ķirurga palīdzību. Man ir savi skaistuma standarti, es apkārt neskatos. Adekvāti izvērtēju, kas ir tas, kas man vajadzīgs. Esmu ļoti prasīga, un rezultāti ir lieliski! Un, ja es iedvesmojos vai ietekmējos, tad tā būs Holivuda. Pelēcība un vienkāršība nebūs par mani,” žurnālam "Kas Jauns" skaidro Liene Ušakova.

foto: ekrānuzņēmums no video
“Manī viss ir skaists!” par sevi saka šovbiznesa zvaigzne Liene Ušakova, kas nesen šokēja sabiedrību, kanāla "STV Pirmā!" šovā "Slavenības. Bez filtra" TV kameru priekšā rādot un stāstot par iecerēto intīmās zonas plastisko operāciju.

Vaicāta, vai ir bijušas arī kādas neveiksmes, nevajadzīgas procedūras, operācijas, ar ko pati ir neapmierināta, Liene pārliecinoši atbild: “Es visu daru ļoti pārliecinoši un apzināti. Tā teikt, vispirms septiņas reizes nomēru un tikai tad griežu. Un kas tad sunim asti cels, ja ne pats, bet šobrīd es izskatos labāk nekā jebkad – šis ir mans laiks! Ne velti šogad esmu saņēmusi jau trīs piedāvājumus fotografēties "Playboy" un "FHM" žurnāliem pasaulē! Tur jau pelēkās peles neņem. Pēc manām aktivitātēm sociālajos tīklos tā sniega bumba šajā gadā ir sākusi ripot lejā no kalna īpaši aktīvi. Internetam ir ļoti liels spēks.”

Viena kļūda tomēr bija

Liene atzīst, ka katra kosmetoloģiskā un ķirurģiskā iejaukšanās viņas ķermenī ir pārdomāts un nopietns lēmums, turklāt procedūras tiek veiktas pie labiem speciālistiem. Tāpēc arī viņa nekad nav saskārusies ar kādām blaknēm. “Tās nav bijušas un nekad nebūs! Esmu pārāk zinoša šajos jautājumos. Tāpēc esmu apmierināta un sajūsmā par absolūti visu. Manī viss ir skaists!” par sevi saka Liene, vien neslēpjot: “Mana vienīgā kļūda bija pīrsingi vaigu bedrītēs, jo tagad nevaru atbrīvoties no rētas vienā sejas pusē. Tā ir ļoti izteikta, un tas traucē. Pie šīs problēmas šobrīd strādāju.”

Ko viņa vēl ir iecerējusi mainīt savā ķermenī? Tagad Ušakova, lai uzlabotu seksuālo dzīvi, grib veikt intīmās zonas operāciju. TV skatītāji šovā "Slavenības. Bez filtra" pieredzēja, kā Liene plastikas ķirurgam stāsta, kādu rezultātu vēlas: “Es gribu nost palikušo lieko ādu, es vēlos, lai pilnīgi viss būtu simetriski, kā es rādīju, pufīgi, lai lielās kaunuma lūpas ir piepildītas. Visu lieko nost!” Un kas sekos pēc tam? “Mums ar manu otru pusi (Liene ir attiecībās ar bokseri Juri Zandovski, ar kuru viņa nesen iepazinās šovā "Amors" – "Kas Jauns") ļoti gribētos piepildīt sapni par Holivudas smaidiem. Tikai jautājums, vai Latvijā speciālisti varētu garantēt rezultātu. Bet citādi šobrīd man ir tikai sports, sports un vēlreiz sports – tieši sporta zālē es strādāju pie sava ķermeņa. Ja pēc gadiem būs nepieciešamība pēc vēl kaut kā, tad arī domāšu. Četrdesmit gadu vecumā noteikti būs kāda sejas liftinga operācija, varbūt arī agrāk. Laiks rādīs,” atbild Liene.

Vai Ušakovu nebaida, ka visas šīs procedūras un plastiskās operācijas ar gadiem izspēlēs kādu ļaunu joku? “Kas ir vecums? Paskatieties uz Šēru, uz Dolliju Pārtoni – viņas arī savos 70 gados izskatās lieliski. Sportojam, rūpējamies par sevi un esam mūžam jauni un veseli! Pie tā arī paliksim. Katram vecumam ir savs šarms un skaistums. Es ticu, ka, ejot laikam līdzi, kā arī ar nelielu palīdzību mēs varēsim izskatīties fenomenāli jebkurā vecumā!” – tā Liene Ušakova.

Lienīte Ušakova sociālajos tīklos

gallery icon